Skrota bilen?

När Du skrotar bilen på MärkesDemo Skövde kan Du vara säker på att bilen återvinns på bästa möjliga miljövänliga sätt. Det är nämligen någonting som vi prioriterar och värderar väldigt högt.

Du hittar ingen annan bilskrot i närheten av Skövde som är bättre än oss på det här. Det har gjort att vi får besökare från hela Västergötland – från städer som Lidköping, Falköping, Mariestad, Vara och Skara! Gör som andra västgötar, skrota din bil miljövänligt hos MärkesDemo Skövde!

Bilar innehåller många vätskor och material som är skadliga för miljön. När du lämnar in din bil till vår bilskrot kan du alltså lita på att allt tas till vara på bästa sätt.

Allt Du behöver göra är att överlämna din bil till vår bilskrot tillsammans med det senast utfärdade registreringsbeviset samt uppvisa legitimation.

Vi ser sedan till att din bil blir borttagen ur bilregistret hos Transportstyrelsen. Smidigt, eller hur?

Välj MärkesDemo Skövde när det är dags att skrota bilen. Vi har upptagningsområde i Göteborg, Jönköping, Trollhättan, Uddevalla och Skövde. Vi kan med andra ord hämta din bil mot en mindre bärgningskostnad.

Ersättning:

Till alla som väljer att skrota bilen på MärkesDemo Skövde betalar vi ut ersättning eller skrotningspremie som det hette förr. Vi betalar 100 kr för kompletta bilar utan katalysator. 500 kr för kompletta bilar med katalysator. Du får också tillbaka resterande fordonsskatt. Kontakta oss så får du veta vad ersättningen är för just din bil.

Inlämning av din bil kan ske mellan 07:00 – 17:00 vardagar.